DoxBio

DoxBio

Onsdag d. 6. juni kl. 19.00 - FÆDRE OG SØNNER

 

DAGMAR BIO præsenterer sæsonens sidste dokumentarfilm produceret af Andreas Dalsgaard FÆDRE & SØNNER; En eventyrlig fortælling om længsel, familie og uroligt blod….

 

Onsdag den 06.06.2018 kl. 19:00.

 

Bestil din billet til filmen her.

Pris: 75,- inkl. Kaffe og kage, der serveres efter filmen.

(som medlem af Ældresagen får du og din ledsager 20% rabat, hvilket betyder, at din billet pris er kr. 60,- inkl kaffe og kage)

 

Se filmens trailer her.

 

FÆDRE OG SØNNER er et stykke Danmarkshistorie med en hofmarskal og en opdagelsesrejsende i hovedrollen. Den er hjertevarm, den har stærke familieværdier og den opmuntrer til at gøre livet til et eventyr.

En eventyrlig familiekrønike om heste, kvinder, spioner, konger og kunsten at vrikke med ørerne.

Michael og hans far, den gamle hofmarskal Søren Haslund-Christensen er på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden. Bedstefar Henning var berømt opdagelsesrejsende og kulturarvsindsamler blandt mongolske stammer og Michael har hørt rygter om, at Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler. Nu vil han finde ud af, om det er sandt. Han vil også gerne have tid sammen med sin far, for Sørens helbred skranter og tiden er knap.

Han får lokket sin far med på eventyr – som de har været så mange gange tidligere i deres liv – på en rejse i farfarens fodspor tilbage i tiden til en historie om kærlighed og afsavn og et storslået spionkomplot, der involverer både farfar Henning og mægtige imperiers kamp om verdensherredømmet.

Det bliver en rejse, der for alvor bringer far og søn tættere på hinanden og på deres far og farfar. Andreas Dalsgaards film både en opdagelsesrejse og en hjertevarm og underholdende fortælling om mænd - om Fædre og Sønner. En hjertevarm og morsom fortælling om familie og om mænd drevet af eventyr.

 

Instruktør: Andreas Dalsgaard

Producent: Haslund Film

Længde: 1 time og 35 min.

Sprog: Dansk

Se Dagmar Bios Facebook side for mere information.

 

Formålet med DOXBIO er at bringe dokumentarfilmen ud i de danske biografer, ikke bare i de større byer, men i hele landet. Derfor vil du også kunne finde en biograf, der viser DOXBIO-film i alle landsdele i Danmark.

 

Det kræver ikke medlemskab at se DOXBIO-film, billetterne købes på vanlig vis i de enkelte biografer. Men medlemskab er muligt og kan købes her. Medlemmer får 20 % rabat på biografbilletten.

 

Filmene vises i et netværk af 40-50 biografer, der er fast tilknyttet DOXBIO. Nogle biografer viser kun filmen én gang som en event, i andre biografer fortsætter filmen i biografernes program. Under fanebladet “Biografer” kan du se, hvornår din lokale biograf viser næste DOXBIO-film

Kontakt os

Adresse: Bredgade 36, 7280 Sdr. Felding

Email: mail@dagmar-bio.dk

Billettelefon: 21179610