Biografklubben Dagmar Bio

Husk at forny dit medlemskab i biografklubben, så du kan se de mange nye film, vi viser i den kommende sæson. Er du endnu ikke medlem af biografklubben, kan du trykke på teksten "Bliv medlem af biografklubben"

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 


Kommende film i biografenTorsdag d. 7. sept. kl. 19.00 - Brooklyn

Irland, 1952. Dystre fremtidsudsigter får den stilfærdige, unge pige Eilis til at tage turen over Atlanten. Hun får logi på et kvindepensionat i Brooklyn og job i et stormagasin. Eilis lider svært af hjemve, men blomstrer op, da den italiensk-amerikanske Tony bejler til hende. En uventet nyhed fører Eilis tilbage til fødebyen, hvor hun møder en anden mand og tilbydes job. Skal hun rejse eller blive?

 

Genre Drama
Instruktør John Crowley
Medvirkende Saoiorsa Rinnan, Emory Cohen, Domnahl Gleeson, Jim Broadbent m.fl.
Spilletid 111 min.
Biopremiere 25.12.2015


Søndag d. 10. sept. kl. 15.00 - Den lille Prins

I en meget voksen verden bor en lille pige med sin mor og forbereder sig på at blive en god voksen. Deres nabo, Piloten, inviterer pigen indenfor i et helt særligt univers, hvor alt kan ske - det sted hvor Den lille prins lever.

Nu begynder en magisk og betydningsfuld rejse, hvor den lille pige omfavner sin barndom og erfarer at, kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet.

Tag med på en fantastisk rejse og genopdag en af verdens mest elskede fortællinger for både store og små Antoine de Saint-Exuperys historie om Den lille prins.

Genre: Adventure, familiefilm
Instruktør: Mark Osborne
Medvirkende: Waage Sandø, Celine Julie Ross, Trine Palllesen, Mikkel Følsgaard, m.fl.
Biografpremiere: 09.06.2016
Spilletid: 108 min.
Dansk tale
Censur: Tilladt for alle


Mandag d. 18. sept. kl. 19.00 - Bridget Jones´s Baby

 

Bridget er i fyrrerne og single igen efter bruddet med Mark Darcy (Firth), så hun beslutter sig for at fokusere på sit job og omgive sig med gamle og nye venner.Men hendes kærlighedsliv tager en drejning, da hun møder en flot amerikaner ved navn Jack (Dempsey): en bejler, der er alt det, Mr. Darcy ikke er.

I et uventet twist bliver Bridget gravid, men der er bare lige ét problem... Hun er kun 50 % sikker på, hvem der er barnets far.

Genre: Komedie
Instruktør: Sharon Maguire
Medvirkende: Renée Zelweger, Jim Broadbent, Julian Rind-Tut, Shierly Henderson m.fl.
Biografpremiere: 15.09.2016
Spilletid: 125 min.
Censur: Frarådes børn under 7 år