Koncerter

Kommende koncerter

Onsdag 23. oktober 2019 kl. 19 - Torben Chris' ABC


TORBEN CHRIS KLAR MED NYT ONE MAN SHOW


Torben Chris er kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk stand-up. Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet og gispende efter luft på scenegulvet. Han har en holdning til stort og småt, men har han noget at have det i? Svaret er JA – Torben Chris har licens til at være belærende. Han er nemlig uddannet folkeskolelærer, men lykkeligvis – for de danske skoleelever – har han endnu ikke slået sine folder i undervisningssektoren. Indtil nu, altså. For i sit nye onemanshow løfter han sit brok og sine observationer til et endnu mere belærende og hårdtslående niveau end nogensinde før.


I showet kaster Torben Chris sit altid kritiske blik på hverdagens finurlige observationer og betragter dem gennem sine logiske briller. For som man også har kunnet se i tv, er Torben Chris meget optaget af, om ting giver mening. Gør de ikke det, kommer de en tur igennem Chris-maskinen og kommer ud i den anden ende som jokes med kant og skarpe holdninger.


Torben er ikke bleg for at stikke snuden frem i den offentlige debat. Han har blandt andet gjort sig internationalt bemærket med et billede af sig selv i badekar med sin datter – og med sin egen far. Derudover har man i to sæsoner kunnet se en frådende Torben Chris brokke sig over alt fra politikere til popcornpriser i programmet “Giver det mening – ifølge Torben Chris” på TV 2 Zulu.


“Torben Chris’ ABC” er komikerens andet onemanshow – foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, “Mens Room”. Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, du rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at du bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.


Pris pr. billet: 230 kr.

Billetter kan bestilles HER!

Lørdag 2. november 2019 kl. 20 - Everybody´s Talking


Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere – længere er den ikke. I en tid hvor live-musik ofte bliver gjort stort og pompøst, sidder Jimmy Bacoll, Lars Maasbøl og Billy Cross, også kendt som Everybody’s Talking, plantet solidt midt på scenen, bevæbnet kun med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange og mindst lige så fantastiske historier.

Når Everybody’s Talking optræder er der ingen backtracks eller elektroniske dimser at gemme sig bag. Her på scenen, mellem kabler og mikrofoner, er der kun plads til kreativitet, stor musikalitet og solidt håndværk. Hver for sig har trioens medlemmer opnået så meget, men i Everybody’s Talking har de tre venner fundet ind til en sjælden musikalsk samhørighed, som gør netop disse koncerter til noget helt specielt. Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere – that’s it.


Pris pr. billet: 350 kr.

Billetter kan bestilles HER! - billetsalget åbner onsdag d. 15/5 kl. 12

Onsdag d. 13. november 2019 kl. 20 - HUSH med Aske Jacoby

 

HUSH PÅ EFTERÅRSTOUR MED SÆRLIG GÆST
I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfo-
nisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.


Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den egendariske guitarist Aske Jacoby.


HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er om-
drejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelder- roser med på vejen under bandets seneste turné.


ASKE JACOBY
Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker
han på mere end 400 albums. Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik.
Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.


Billetpris: 399 kr. - billetsalget åbner torsdag d. 23/5 kl. 10.


Billetter kan bestilles HER! 

Fredag d. 20. december 2019 kl. 20 - Julekoncert med Kurt Ravn

 

Ligesom det for Dagmar Bio er blevet en fast tradition, så er det også tilfældet for Kurt Ravn, og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet ”Årets Julekoncert”, som rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange og -salmer.


Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel, Birgitte Lindum på obo.


Mange går denne fredag på en velfortjent juleferie, og i Dagmar Bio har du denne aften muligheden for virkelig at lade julefreden og julestemningen tage over. Som altid er der lidt sødt på bordene i Dagmar Baren, og det er selvfølgelig også muligt at bestille en kage/dessert- eller en ostetallerken til efter koncerten. 

 

Billetpris: 395 kr. - Udsolgt!

Kontakt os

Adresse: Bredgade 36, 7280 Sdr. Felding

Email: mail@dagmar-bio.dk

Billettelefon: 21179610