Koncerter

Kommende koncerter

Onsdag d. 14. november kl. 20 - Poul Krebs Solo

 

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”...en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

 

Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2018, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

 

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

 

Pris pr. billet: 495 kr. - UDSOLGT! (Venteliste er oprettet - ring 21179610)

Torsdag d. 15/11 kl. 19 - Nak&Æd foredrag med Nikolaj Kirk,

 

Sdr. Felding Jagtforening arrangerer i samarbejde med Dagmar Bio et foredrag med den sprælske del af Nak&Æd duoen.

 

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på TV. Hvorfor hedder programmet Nak&Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de ting Nikolaj Kirk vil svare på. Han vil fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak&Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet han går efter i de nye programmer.

 

Pris pr. billet: 250 kr. - UDSOLGT!

Billetter kan bestilles HER!

Onsdag d. 28/11 kl. 18 - Syng, spis & snak i Sdr. Felding

 

I et samarbejde mellem Sdr. Felding Kulturforening, Danske Seniorer Sdr. Felding, Dagmar Bio, Herning Bibliotekerne og Den Jyske Sangskole præsenteres her et helt nyt initiativ for sangglade. Vi mødes i Dagmar Bio, hvor der serveres mad i det dejlige nye lokale med udsigt til Skjern Å. Efter spisningen går vi i biografsalen og synger sammen. Aftenen afsluttes med kaffe og en sludder for en sladder. Så bliver det da ikke mere hyggeligt, vel?

 

Pris pr. billet: 150 kr.

Billetter kan bestilles HER!

Onsdag d. 19. december kl. 20 - Jesper Lundgaard Julekoncert

 

Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år synges om træet d. 24 dec. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights og sammen synger vi "Dejlig Er Jorden".

 

Jesper udstråler med hans store stemme og nærvær en ægte juleglæde, der smitter af på publikum Der er garanti for godt humør og julestemning.

 

Pris pr. billet: 375 kr. - UDSOLGT!!

Billetter kan bestilles HER!

Fredag d. 25. januar kl. 20 - Larsens Bedste

 

LARSENS BEDSTE – HISTORISKE FORTÆLLINGER OG INTIM KONCERT MED

PETER & DE ANDRE KOPIER

 

DER VAR EN SANG……

30. september mistede hele Danmark sin stemme! Det skete da Kim Larsen sagde farvel til denne jord og

efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. En stor del af de elskede Gasolin’ og Kim Larsen sange,

samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt,

og inviterer publikum til fællessang.

 

LARSENS BEDSTE……

En aften med ”Larsens Bedste” giver både plads til de stille melodier, til eftertænksom lytten, fællessang til de største klassikere samt dans og fest i Rabalderstræde. Kopiernes “Larsens Bedste” Tour bliver, i endnu højere grad end ellers, en stund på Mindernes Boulevard. ”Larsens Bedste” vil byde på akustiske

overraskelser i første sæt og et mere ”rocket” 2. sæt.

 

DER VAR ENGANG……

En drønvarm sommer eftermiddag i 1976 hørte Peter første gang Kim Larsen synge ”Det er en kold

tid vi lever i” og Peter var solgt på stedet! Dén oplevelse blev den, dengang 10 årige, drengs ”benzin” til at

lære både akkorder og sang. I 25 år har Peter & De Andre Kopier kurateret Gasolins og Kim Larsens sange,

en del af vores fælles kulturarv, i kærlighed til musikken og minderne som betyder så meget for så mange

mennesker. I dag er det mere aktuelt end nogensinde at samles og synge med på Larsens Bedste.

 

Billetpris: 350 kr. - UDSOLGT!

Billetter kan bestilles HER!

 

Fredag d. 22. februar kl. 20 - Henning Stærk med band

 

I 2019 fylder Henning 70 år og det fejrer han med manér sammen med sit store og trofaste

publikum i det ganske land, når han med sit velspillende band fortsætter ”The Never Ending Tour”.

Henning Stærks første single kom allerede i 1967 - for mere end 50 år siden. Den var på 7” vinyl,

som var datidens medie. I 2017 og 2018 udgav Henning så hans seneste singler digitalt: ’Big Boss

Man’ og ’Someone You Love’ som er skrevet af Tina Dickow.

 

Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og

livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en

alder af 69, glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det.

Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol er nødvendig, har holdt ham

tilbage.

 

”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været

hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for

et medlevende publikum, holder mig i gang,” siger han.

Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle i 2019.

”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at

spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af,” siger Henning Stærk.

 

Billetpris: 350 kr.

Billetter kan bestilles HER!

Fredag d. 10. maj kl. 20 - Michael Falch solo

 

Den 61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

 

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

 

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat – Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

 

Billetpris: 525 kr. - UDSOLGT!

 

Onsdag 23. oktober 2019 kl. 19 - Torben Chris' ABC

 

TORBEN CHRIS KLAR MED NYT ONE MAN SHOW

 

Torben Chris er kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk stand-up. Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet og gispende efter luft på scenegulvet. Han har en holdning til stort og småt, men har han noget at have det i? Svaret er JA – Torben Chris har licens til at være belærende. Han er nemlig uddannet folkeskolelærer, men lykkeligvis – for de danske skoleelever – har han endnu ikke slået sine folder i undervisningssektoren. Indtil nu, altså. For i sit nye onemanshow løfter han sit brok og sine observationer til et endnu mere belærende og hårdtslående niveau end nogensinde før.

 

I showet kaster Torben Chris sit altid kritiske blik på hverdagens finurlige observationer og betragter dem gennem sine logiske briller. For som man også har kunnet se i tv, er Torben Chris meget optaget af, om ting giver mening. Gør de ikke det, kommer de en tur igennem Chris-maskinen og kommer ud i den anden ende som jokes med kant og skarpe holdninger.

 

Torben er ikke bleg for at stikke snuden frem i den offentlige debat. Han har blandt andet gjort sig internationalt bemærket med et billede af sig selv i badekar med sin datter – og med sin egen far. Derudover har man i to sæsoner kunnet se en frådende Torben Chris brokke sig over alt fra politikere til popcornpriser i programmet “Giver det mening – ifølge Torben Chris” på TV 2 Zulu.

 

“Torben Chris’ ABC” er komikerens andet onemanshow – foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, “Mens Room”. Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, du rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at du bliver begavet med både morskab, klogskab og galskab.

 

Pris pr. billet: 230 kr.

Billetter kan bestilles HER!

Kontakt os

Adresse: Bredgade 36, 7280 Sdr. Felding

Email: mail@dagmar-bio.dk

Billettelefon: 21179610