Koncerter

Kommende koncerter

Onsdag d. 14. november kl. 20 - Poul Krebs Solo

 

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”...en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

 

Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2018, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

 

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

 

Pris pr. billet: 495 kr. - UDSOLGT! (Venteliste er oprettet - ring 21179610)

Torsdag d. 15/11 kl. 19 - Nak&Æd foredrag med Nikolaj Kirk,

 

Sdr. Felding Jagtforening arrangerer i samarbejde med Dagmar Bio et foredrag med den sprælske del af Nak&Æd duoen.

 

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på TV. Hvorfor hedder programmet Nak&Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de ting Nikolaj Kirk vil svare på. Han vil fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak&Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet han går efter i de nye programmer.

 

Pris pr. billet: 250 kr.

Billetter kan bestilles HER!

Onsdag d. 28/11 kl. 18 - Syng, spis & snak i Sdr. Felding

 

I et samarbejde mellem Sdr. Felding Kulturforening, Danske Seniorer Sdr. Felding, Dagmar Bio, Herning Bibliotekerne og Den Jyske Sangskole præsenteres her et helt nyt initiativ for sangglade. Vi mødes i Dagmar Bio, hvor der serveres mad i det dejlige nye lokale med udsigt til Skjern Å. Efter spisningen går vi i biografsalen og synger sammen. Aftenen afsluttes med kaffe og en sludder for en sladder. Så bliver det da ikke mere hyggeligt, vel?

 

Pris pr. billet: 150 kr.

Billetter kan bestilles HER!

Onsdag d. 19. december kl. 20 - Jesper Lundgaard Julekoncert

 

Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år synges om træet d. 24 dec. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights og sammen synger vi "Dejlig Er Jorden".

 

Jesper udstråler med hans store stemme og nærvær en ægte juleglæde, der smitter af på publikum Der er garanti for godt humør og julestemning.

 

Pris pr. billet: 375 kr. - UDSOLGT!!

Billetter kan bestilles HER!

Kontakt os

Adresse: Bredgade 36, 7280 Sdr. Felding

Email: mail@dagmar-bio.dk

Billettelefon: 21179610