Koncerter

Kommende koncerter

Søndag d. 20. december 2020 kl. 19 - Julekoncert

med Martin Brygmann & Ole Kibsgaard

 

- Soundtrack til Danmark i 30 år.

Det er næsten umuligt at sige Jul uden at sige Jesus & Josefine. Måske TV-Danmark’s mest sete julekalender nogensinde. Alle kan synge med på Jesus & Josefine sangen og mange af de andre vidunderlige julesange.

Det er bla. a disse sange, samt sangene fra en anden stor julekalender succes, Jul i Valhal, Martin Brygmann og Ole Kibsgaard har på repertoiret ved disse julekoncerter. Repertoiret byder udover ”Jesus & Josefine” på bl.a. ”Så blev der stille”, ”Flammerne”, ”Ensom” og fra Jul i Valhal bl.a. ”Lokes Rapsody”, ”Den jeg ikke vil ha`”. Sangene blandes med sjove anekdoter og med nye fortolkninger af gamle kendinge som Juletræet med sin pynt, Coming home for Christmas, Let is snow, Have yourself a merry little Christmas, The Christmas song, Last Christmas, samt flere numre fra Martin Brygmanns sangskat.


I 2020 er det 30 år siden, at Brygmann første gang fik udgivet sine sange. Det er siden blevet til et væld af sange bl.a. til filmen En Kort En lang, de 2 julekalendere Jesus og Josefine og Jul i Valhal, og musicals. I 2020 kommer forestillingen ”Fyrtøjet”. Han har arbejdet på højskole sangbogen og med solister så forskellige som Lisa Nielson, Birthe Kjær, Alberte og Bent Fabricius, og ikke mindst til Lex og Klatten og Det brune punktum.


Senest har Martin Brygmann udgivet sit eget album projekt Bates Delight og turneret med Danmarks Underholdningsorkester. Sangene på det meget personlige album handler om livets udfordringer og glæder, men mest af alt om kærligheden.

Nu snart 400 sange senere kan man med rette sige, at Martin Brygmann har været med til at skabe soundtracket til generationer af musik glade danskere.
Det er denne sangskat Martin Brygmann har plukket fra til denne julekoncert. Det er en mere alvorlig og meget poetisk Martin Brygmann, der vil fortolke egne sange, sammen med multimusikeren og kapelmester Ole Kibsgaard, samt en musiker på piano, og som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der masser af humor, musikalitet og medmenneskelig varme.

I denne ånd, vil der være omdelte sange, så publikum kan synge med på de mest kendte sange.


Billetpris: 399 kr. - UDSOLGT!

Torsdag 25. februar 2021 kl. 20 - Stig Rossen 


Gennem de seneste år har Stig Rossen og pianist Carl Ulrik Munk-Andersen optrådt
sammen i adskillige sammenhænge. Deres musikalske samarbejde er præget af stor
gensidig respekt og legesyge. Carl Ulrik er en af landets bedste akkompagnatører, og
Stig har i mange år været tiltrukket af den helt specielle stemning, som intimkoncerter
tilbyder.
”Der er noget magisk over intimkoncerten, hvor man har mulighed for at komme helt
tæt på sit publikum,” siger Stig Rossen.


Repertoiret strækker sig fra de store musicalsange over dansk operette til popklassikere
som Perhaps Love og The Rose.


Stig og Carl Ulrik formår, udover at give publikum en enestående musikalsk oplevelse,
at skabe en afslappet stemning med masser af latter mellem sangene.


Pris pr. billet: 399 kr.

Billetter kan bestilles HER! 

Fredag 16. april 2021 kl. 20 - Thomas Kjellerup solo


Thomas Kjellerup har været troubadour på fuld tid og for fulde huse i mere end 30 år nu. Han har på tre årtier og med ti albums skrevet sig ind i rækken af fortællere, der beskriver menneskelivet på godt og ondt. For mange mennesker, som har fulgt troubadouren tæt, er sangene blevet en selvfølgelig del af livet, næsten som et lille tillæg til Højskolesangbogen. Sangene synges både til bryllup og begravelse, og til alt, hvad der måtte ligger dér imellem af hverdag og højtid. Thomas Kjellerup skrev sin første sang i 1979, da han var 21 år gammel, og lige var flyttet til Vestjylland, men han er født og opvokset i Odder, og for knap 20 år siden vendte han tilbage til fødeegnen - i dag bor han i Aarhus. Når han alligevel stadig nu og da kaldes "den vestjyske troubadour" skyldes det nok, at han har skrevet næsten alle sine sange i de 23 produktive år, som han tilbragte i Esbjerg.


De enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier er Thomas Kjellerups særkende. Sangskriverens filosofi har været klar fra starten af: »En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum - med tiden...«

Han stoler med andre ord både på sine egne sange - og på publikums evne til at genkende en god sang, når den er der. Mange hundrede udsolgte koncerter over hele landet tyder på at han ikke behøver at ændre på konceptet


Pris pr. billet: 250 kr. - UDSOLGT!

Onsdag 20. oktober 2021 kl. 19 - Men's Room 4 (Torben Chris & Thomas Hartmann)


Torben Chris og Thomas Hartmann byder velkommen i mandeværelset.


Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillings emner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.


Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!


Pris pr. billet: 240 kr. - UDSOLGT!

Fredag d. 19. november 2021 kl. 20 - Signe Svendsen solo

 

Til SOLO koncerterne er Signe Svendsen alene, -på scenen. Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften.


Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun hari årevis betrådt de samme scener rundt om i landet – sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere – alene. Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget; fællesskab, nærvær, medmenneskelig og relationer. Signe formår både at røre og underholde publikum på samme tid. Og når sangenes fortællingerer pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler man kender fra første strofe – formår sangene & Signe at kravle helt ind under huden på publikum.


”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab”, siger Signe.


Billetpris: 195 kr. - UDSOLGT!

Kontakt os

Adresse: Bredgade 36, 7280 Sdr. Felding

Email: mail@dagmar-bio.dk

Billettelefon: 21179610