Koncerter&Arrangementer

Kommende koncerter

Jonas Mogensen- TUMMERUM (Testshow)

- Mandag d. 11. september kl. 20.00


Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow. I efteråret 2023 kommer han rundt på de danske scener med sine observationer om dagligdagens trummerum. Men inden da tester han showet af i Dagmar Bio.


Jonas siger selv om showet:

“Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg trænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå.


Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner – selvom jeg ikke rigtig gider.


Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skide sjovt”.


Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager Dagmar Bios scene med sin underspillede og fantasifulde stil. Standup skal opleves live!


Billetpris: 150 kr. - UDSOLGT! Skriv dig på ventelisten HER! 


Svampetur med Einar Eg Nielsen

-Søndag d. 24. september kl. 10.00


Tag med på svampetur med kyndig vejledning af biolog og professor Einar Eg Nielsen. Einar er ivrig svampesamler af både spisesvampe og de mere specielle. Og så er Einar opvokset i Sdr. Felding, og kender de lokale skovbunde.


Vi starter kl. 10 i Dagmar Bios biografsal, hvor Einar vil fortælle om, hvad de kan finde i skovbunden. Du lærer, hvilke svampe der er gode spisesvampe og deres typiske levesteder. Efter introduktionen finder deltagerne selv ud til de lokale skove, hvor der samles svampe i en times tid. Efterfølgende mødes vi igen i Dagmar, hvor Einar kan guide dig, hvis du er i tvivl om, hvilke svampe du har fundet.


Dagen sluttes af med en herlig svampesuppe, leveret af Restaurant Klods Hans.


Husk godt fodtøj og en kniv + kurv til svampe - ikke en plastikpose, da svampene ødelægges i en lukket pose.


Billetpris: 100 kr. inkl. svampesuppe - UDSOLGT! Skriv dig på ventelisten HER!


Dorthe Gerlach live&intim

-Lørdag d. 7. oktober kl. 20.00


Til oktober kan du igen opleve jordbundne og humoristiske Dorthe Gerlach i Dagmar Bio. Det bliver en fantastisk lørdag i Sdr. Felding!


I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.


Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog.


I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.


I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.


Billetpris: 425 kr. - bestil din billet HER!


TegneTips & herlige historier med Martin Sommer

-Lørdag d. 14. oktober kl. 10.30


Velkommen til en hyggeligt efterårsferie-aktivitet for børn fra før-skolen og opad, hvor Martin Sommer live-tegner og fortæller.


Martin tegner historier, der vokser frem med input fra børnene, og læser højt fra sin succesfulde børnebog “Ringo må ikke få firkantede øjne” fra serien om drengen Ringo, der kigger ALT for meget på sin skærm. I hvert fald hvis man spørger Ringos far. Men er far overhovedet bedre selv? Hvad i alverden er meningen?


De fleste børn tegner. Men når de rammer 10 års alderen, bliver de bevidste om, at tegningerne ikke ligner virkeligheden. Og derfor stopper de fleste igen. Det er en skam, for at tegne gør os i stand til at afprøve og lege med følelser og idéer på måder, vores talte sprog ikke gør.


Skærmenes indtog i hverdagen har bestemt heller ikke gjort det nemmere, at fastholde børns naturlige interesse i kreativitet og analog leg. Dette arrangement har til formål at stimulere lysten til tegning, kreativitet og leg. Børnene bliver ikke nødvendigvis de store tegnere her, men forhåbentlig kommer de hjem med en øget lyst til at vælge at tegne og være kreative, i stedet for at kaste sig over skærmen som det første.


Martin tegner og fortæller i ca. 45 minutter, hvorefter børnene har mulighed for selv at tegne. Medbring gerne dine ynglingsfarveblyanter hjemmefra. 

Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd Herning.


Billetpris: 75 kr. inkl. kage og saft - bestil din billet HER!


Julekoncert med Katrine Muff & Johannes Langkilde

-Torsdag d. 21. december kl. 20.00


Katrine Muff Enevoldsen & Johannes Langkilde er kendt fra Fællessang hver for sig på DR, hvor de har samlet seerne om kendte og elskede sange.

Nu inviterer de til en helt særlig koncertoplevelse med julen som omdrejningspunkt for smukke, opløftende og medrivende sange.


Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Muff og Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat.


Om Langkilde & Muff
Johanne Langkilde kendt som TV vært gennem næsten 20 år, tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger har Johannes Langkilde som pianist og trompetist altid haft sit fundament i musikken. Lige så længe har han spillet og formidlet musik med nogle af Danmarks bedste orkestre og har sit fundament i jazzen. I Fællessang hver for sig fik Danmark for alvor indblik i, at musikken er en lige så stor del af Johannes liv som journalistikken.


Katrine Muff Enevoldsen kendt som sangerinde og pianist i Fællessang hver for sig på DR, hvor hun med sin smukke stemme og sin store indlevelse og viden om musik har bragt sangene helt tæt på seerne.

Katrine Muff Enevoldsen er desuden komponist, korleder og højskolelærer og er også kendt som sangcoach i talentshowet X Factor og DR-programmet Fra skrål til skønssag. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun indspiller og optræder med nogle af Danmarks bedste musikere som Sebastian og Oh Land og trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition.

Katrine er en ægte musikformidler, der også brænder for at fortælle om sin musik, betydningen af teksterne og hvorfor musikken er et unikt samlingspunkt for mennesker.


Billetpris: 395 kr. - UDSOLGT (kom på venteliste HER!)


Torben Chris - GALning

- Onsdag d. 21. februar 2024 kl. 18.00


Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark, og med det nye oneman-show “GALning” bliver denne placering banket fast med syv tommersøm.


Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution henimod en bedre og sjovere verden.


Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris’ humor, og den er også omdrejningspunktet for dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig. Derfor har showet
selvfølgelig fået den passende titel “GALning”.


Dukender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”,  ZULU-programserien “Giver DetMening ifølge Torben Chris”, Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden. Som Torben Chris selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”. Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser,  ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde. Én ting står i hvert fald fast med dette show - Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.


Billetpris: 250 kr. - UDSOLGT (kom på venteliste HER!)