Koncerter&Arrangementer

Kommende arrangementer

Anders Blichfeldt - TikTakTur24

- Torsdag d. 9. maj 2024 kl. 20.00 (Kristi Himmelfartsdag)

 

Det er med stolthed vi kan fortælle, at Anders Blichfeldt spiller solo-koncert, torsdag d. 9. maj 2024 i Dagmar Bio!


Anders fik som 58 årig sit første hit på dansk! Tik Tak kom på Dansktoppen, der lå den i de maksimale 15 uger og toppede på en førsteplads.


Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, FemaleVoice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White.


På denne turné tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten.


Vi glæder os max til at byde Anders Blichfeldt og DIG indenfor i Dagmar Bio til maj! 🤩


Billetpris: 399 kr. - Book din billet HER! 


Svampetur med Einar Eg Nielsen 

- Søndag d. 29. september 2024 kl. 10.00 

 

Tag med på svampetur med kyndig vejledning af biolog og professor Einar Eg Nielsen. Einar er ivrig svampesamler af både spisesvampe og de mere specielle. Og så er Einar opvokset i Sdr. Felding, og kender de lokale skovbunde.


Vi starter kl. 10 i Dagmar Bios biografsal, hvor Einar vil fortælle om, hvad du kan finde i skovbunden. Du lærer, hvilke svampe der er gode spisesvampe og deres typiske levesteder. Efter introduktionen finder deltagerne selv ud til de lokale skove, hvor der samles svampe i en times tid. Efterfølgende mødes vi igen i Dagmar, hvor Einar kan guide dig, hvis du er i tvivl om, hvilke svampe du har fundet.


Dagen sluttes af med en herlig svampesuppe, leveret af Restaurant Klods Hans.

Husk godt fodtøj og en kniv + kurv til svampe - ikke en plastikpose, da svampene ødelægges i en lukket pose.


Billetpris: 100 kr. - Book din billet HER! 


Martin Kanstrup - Træls

- Fredag d. 11. oktober 2024 kl. 20.00 

 

Entertainer, trubadur og spillemand: Flere betegnelser passer på musiker og komiker Martin Kanstrup fra Thy, der har bygget sit show op med referencer til den humoristiske arv fra legender som De Nattergale, Allan Olsen og naturligvis Niels Hausgaard.


Martin Kanstrup har efterhånden fået slået sit navn fast på den danske komik scene, og har med sit tidligere show ”Thybo or not Thybo” leveret udsolgte huse landet over.

Nu står Martin Kanstrup klar med sit 5. show ”TRÆLS”


Hvad betyder ordet træls? Hvad er rigtig Træls?
Slår man ordet træls op i den danske ordbog, står det følgende: Der er mange, der synes, at det er et træls stykke arbejde at smøre madpakke… Det er et udmærket bud. Dog vil mange nok mene at man godt kan finde ting der er mere trælsi livet end at smøre en madpakke.
”Personligt synes jeg det er mere træls at bide sig selv hårdt i tungen eller at skide i bukserne end at smøre en madpakke, men så`rn er vi så forskellige”


Kanstrup tager dig med på ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv.
Du vil opleve fællessang, sjove og lune anekdoter og finurlige sange på thybomål. Man kommer på en lille rejse i Kanstrups liv og ikke mindst hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer.

Så glem alt om bleskift, AULA, inflation, krig, naboer og andre trælse ting, og kom i godt selskab med Martin Kanstrup til en forrygende aften der med garanti bliver alt andet end træls.


Billetpris: 275 kr. - UDSOLGT (Kom på venteliste HER!)


Dagmar Bio Halloween

- Torsdag d. 31. oktober 2024  

 
Vi fornemmer, at Sdr. Felding synes det skøre og skræmmende event i Præsteskoven d. 31. oktober 2023, var pænt sjovt. Derfor gentager vi Dagmar Bios ‘løjer’ i skoven og ved Halmhuset i 2024.


Tør du??

Jesper Lundgaard - Julekoncert

- Fredag d. 20. december 2024 kl. 20.00 

 

Jesper Lundgaard gæster Dagmar Bio Julen 2024.
Jesper blænder op for en magisk og intim musikalsk oplevelse og med et klasse Dagmar Bio publikum kommer stemningen helt i top.


Det bliver en koncert fyldt med det bedste og hyggeligste fra julens univers.
Repertoiret byder på sange fra den traditionelle danske jul krydret med engelske Carols, julehits og Jesper egne sange og favoritter. Alt dette tilsættes Jespers charme, fortællinger og anekdoter fra hans egen jul og hans liv.
Jesper er garant for de store musikalske øjeblikke med den smukke stemme og et skønt nærvær.


Glæd dig til en super festlig og hyggelig aften med sang og musik af høj klasse og stemning fra øverste julehylde – i selskab med alletiders Jesper Lundgaard.


Billetpris: 399 kr. - Køb din billet HER!