Koncerter&Arrangementer

Kommende arrangementer

Poul Krebs - musikalsk samtale & akustisk intimkoncert

-Torsdag d. 7. december kl. 20.00


Nu kan du få en helt særlig oplevelse med én af Danmarks populæreste sangere og sangskrivere.Helt eksklusivt besøger bogaktuelle Poul Krebs Dagmar Bio torsdag den 7. december kl. 20 sammen med journalist Anders Bro og bassist Troels Skjærbæk.

I første halvdel vil Poul Krebs fortælle anekdoter og røverhistorier fra sin lange musikalske karriere med udgangspunkt i sin nye bog “PK Scrapbog – Tidslommer fra 25 album”. Med på scenen er journalist Anders Bro, der vil interviewe Poul Krebs. Publikum vil også få mulighed for at stille spørgsmål.Efter pausen kommer Poul Krebs på scenen sammen med sin gode ven og bassist,  Troels Skjærbæk, til en akustisk duo-koncert. Sammen giver de nogle af sangene fra bogen et musikalsk liv til denne særlige aften i Dagmar, hvor du kan komme helt tæt på Poul Krebs.På aftenen vil det også være muligt at købe bogen “PK Scrapbog – Tidslommer fra 25 album”, som kan blive signeret af den populære musiker.


Billetpris: 299 kr. - UDSOLGT (kom på venteliste HER!)

Julekoncert med Katrine Muff & Johannes Langkilde

-Torsdag d. 21. december kl. 20.00


Katrine Muff Enevoldsen & Johannes Langkilde er kendt fra Fællessang hver for sig på DR, hvor de har samlet seerne om kendte og elskede sange.

Nu inviterer de til en helt særlig koncertoplevelse med julen som omdrejningspunkt for smukke, opløftende og medrivende sange.


Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Muff og Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat.


Om Langkilde & Muff
Johanne Langkilde kendt som TV vært gennem næsten 20 år, tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger har Johannes Langkilde som pianist og trompetist altid haft sit fundament i musikken. Lige så længe har han spillet og formidlet musik med nogle af Danmarks bedste orkestre og har sit fundament i jazzen. I Fællessang hver for sig fik Danmark for alvor indblik i, at musikken er en lige så stor del af Johannes liv som journalistikken.


Katrine Muff Enevoldsen kendt som sangerinde og pianist i Fællessang hver for sig på DR, hvor hun med sin smukke stemme og sin store indlevelse og viden om musik har bragt sangene helt tæt på seerne.

Katrine Muff Enevoldsen er desuden komponist, korleder og højskolelærer og er også kendt som sangcoach i talentshowet X Factor og DR-programmet Fra skrål til skønssag. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun indspiller og optræder med nogle af Danmarks bedste musikere som Sebastian og Oh Land og trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition.

Katrine er en ægte musikformidler, der også brænder for at fortælle om sin musik, betydningen af teksterne og hvorfor musikken er et unikt samlingspunkt for mennesker.


Billetpris: 395 kr. - UDSOLGT (kom på venteliste HER!)


Torben Chris - GALning

- Onsdag d. 21. februar 2024 kl. 18.00


Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark, og med det nye oneman-show “GALning” bliver denne placering banket fast med syv tommersøm.


Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution henimod en bedre og sjovere verden.


Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris’ humor, og den er også omdrejningspunktet for dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig. Derfor har showet
selvfølgelig fået den passende titel “GALning”.


Dukender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”,  ZULU-programserien “Giver DetMening ifølge Torben Chris”, Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden. Som Torben Chris selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”. Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser,  ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde. Én ting står i hvert fald fast med dette show - Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.


Billetpris: 250 kr. - UDSOLGT (kom på venteliste HER!) 


Dagmar Bio Madstafet

- Lørdag d. 2. marts 2024 kl. 17.00


𝐃𝐚𝐠𝐦𝐚𝐫 𝐁𝐢𝐨 𝓜𝓪𝓭𝓼𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽 🥘🍷
Lørdag d. 2. marts 2024 kan du få en helt særlig oplevelse i Sdr. Felding. Dagmar Bio inviterer nemlig til 𝗺𝗮𝗱𝘀𝘁𝗮𝗳𝗲𝘁 for første gang!


I alt har 6 (hemmelige!!) værter sagt ja til, at “lege med”. De 6 værter er nogle vi har prikket på skulderen, og de er et skønt mix af aldre og nationaliteter.


Det foregår sådan her:
👉 Vi sælger billetter til 𝗷𝘂𝗹𝗲𝗺𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗶 𝗗𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗛𝘂𝘀 søndag d. 3/12-23 fra kl. 10-14. Der er ialt 36 gæster, der kan deltage i madstafetten. 👉 De heldige, der har købt billetterne, mødes i Dagmar Bio, lørdag d. 2. marts kl. 17.00. Her trækkes der parvis lod om, hvor man skal spise henholdsvis forret, hovedret og dessert. Gæsterne cykler/går fra sted til sted, møder nye værter og andre gæster og får serveret retter, de måske ikke kender. Efter desserten mødes værter og gæster i Dagmar til festlig afslutning på arrangementet.


💰 Pris: 300 kr. pr. person, som inkluderer velkomstdrink, mad og drikkevarer hos værterne, kaffe i Dagmar Bio og MASSER af hygge og grin! 🥰


Vi tror 100% på, at det her kan blive en fuldstændig helt og aldeles skøn oplevelse for både værter og gæster, og vi GLÆDER os helt vildt til marts! 👏


Billetpris: 300 kr. - Billetterne sælges til julemessen i Det Legende Hus d. 3/12 kl. 10-14.


Anders Blichfeldt - TikTakTur24

- Torsdag d. 9. maj 2024 kl. 20.00 (Kristi Himmelfartsdag)

 

Det er med stolthed vi kan fortælle, at Anders Blichfeldt spiller solo-koncert, torsdag d. 9. maj 2024 i Dagmar Bio!


Anders fik som 58 årig sit første hit på dansk! Tik Tak kom på Dansktoppen, der lå den i de maksimale 15 uger og toppede på en førsteplads.


Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, FemaleVoice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White.


På denne turné tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten.


Vi glæder os max til at byde Anders Blichfeldt og DIG indenfor i Dagmar Bio til maj! 🤩


Billetpris: 399 kr. - Book din billet HER! 


Martin Kanstrup - Træls

- Fredag d. 11. oktober 2024 kl. 20.00 

 

Entertainer, trubadur og spillemand: Flere betegnelser passer på musiker og komiker Martin Kanstrup fra Thy, der har bygget sit show op med referencer til den humoristiske arv fra legender som De Nattergale, Allan Olsen og naturligvis Niels Hausgaard.


Martin Kanstrup har efterhånden fået slået sit navn fast på den danske komik scene, og har med sit tidligere show ”Thybo or not Thybo” leveret udsolgte huse landet over.

Nu står Martin Kanstrup klar med sit 5. show ”TRÆLS”


Hvad betyder ordet træls? Hvad er rigtig Træls?
Slår man ordet træls op i den danske ordbog, står det følgende: Der er mange, der synes, at det er et træls stykke arbejde at smøre madpakke… Det er et udmærket bud. Dog vil mange nok mene at man godt kan finde ting der er mere trælsi livet end at smøre en madpakke.
”Personligt synes jeg det er mere træls at bide sig selv hårdt i tungen eller at skide i bukserne end at smøre en madpakke, men så`rn er vi så forskellige”


Kanstrup tager dig med på ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv.
Du vil opleve fællessang, sjove og lune anekdoter og finurlige sange på thybomål. Man kommer på en lille rejse i Kanstrups liv og ikke mindst hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer.

Så glem alt om bleskift, AULA, inflation, krig, naboer og andre trælse ting, og kom i godt selskab med Martin Kanstrup til en forrygende aften der med garanti bliver alt andet end træls.


Billetpris: 275 kr. - Book din billet HER!